Αυτόνομα σημεία εξυπηρέτησης

Γνωρίστε το OrderManager Kiosk και μεταμορφώστε την επιχείρηση σας στην καλύτερη εκδοχή της.Πιάστε τον παλμό της αγοράς.

OrderManager Kiosk

Αυτόνομα σημεία εξυπηρέτησης.

  Οι λύσεις αυτοπαραγγελίας της OrderManager  στοχεύουν στην αυτοματοποίηση της διαδικασίας παραγγελιών για αύξηση του κύκλου εργασιών και μείωση του κόστους.

  Προσφέρουμε  λογισμικό και εξοπλισμό για όλες τις μορφές σημείων εξυπηρέτησης πελατών. Οι λύσεις μας επιτρέπουν στους πελάτες να κάνουν τις δικές τους παραγγελίες χωρίς να απαιτείται κάποιο μέλος του προσωπικού.

  Το Κιόσκι μειώνει δραστικά το κόστος της επιχείρησης και προσφέρει στους πελάτες την ευεληξία να αυτοεξυπηρετούνται με ένα ιδιαίτερα φιλικό λογισμικό χωρίς να περιμένουν στην ουρά. 

Οι καταναλωτές προτιμούν την αυτοεξυπηρέτηση.

   Σύμφωνα με μια έρευνα που δημοσιεύθηκε στην εν λόγω Λιανική Εμπειρία Πελατών, το 66% των ερωτηθέντων αγοραστών είχαν προτίμηση για αυτοεξυπηρέτηση και αυτοελέγχου.

  Οι πελάτες ξοδεύουν 30% περισσότερο όταν χρησιμοποιούν κιόσκια αυτοεξυπηρέτησης.

 

Η αυτοεξυπηρέτηση είναι ο νικητής για τα εστιατόρια Quick Service (QSR)

    Σύμφωνα με έρευνα της Mobile Payments Today, το 60% των πελατών θα επισκέπτονταν συχνότερα ένα QSR ή ένα γρήγορο εστιατόριο εάν ήταν διαθέσιμα περίπτερα αυτοεξυπηρέτησης.

 

Τα περίπτερα αυτοεξυπηρέτησης μπορούν να αυξήσουν την ταχύτητα.

  Σύμφωνα με αυτήν την έκθεση Πελατειακής Εμπειρίας, η εξυπηρέτηση πελατών γίνεται γρηγορότερα, η βελτίωση της ικανοποίησης των πελατών και ο εξορθολογισμός των επιχειρηματικών διαδικασιών είναι μερικοί από τους οδηγούς ROI (επιστροφής επένδυσης) στα περίπτερα αυτοεξυπηρέτησης.

 

Τηλ: 2351038998
Τηλ: 2113110303
info@ordermanager.gr

© OrderManager 2014 | All Rights Reserved