Η εστίαση δεν είναι όπως παλιά.

Γνωρίστε το OrderManager και μεταμορφώστε την επιχείρηση σας στην καλύτερη εκδοχή της.Πιάστε τον παλμό της αγοράς.

OrderManager POS

Πιάστε τον παλμό της αγοράς.

  Στοχεύστε στην ποιότητα , στην ταχύτητα και την καλή εξυπηρέτηση.

  Το OrderManager σας δίνει όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να έχετε τον έλεγχο και να μπορείτε σχεδιάζετε το μέλλον της επιχείρησης σας.

  Το OrderManager είναι πολύ απλό στην χρήση με σκοπό να μην χρειάζεται ιδιαίτερη εκπαίδευση. Παράλληλα όμως είναι ένα πανίσχυρο εργαλείο, που καλύπτει όλες τις τωρινές σας ανάγκες καθώς και τις μελλοντικές σας.

OrderManager Εκτυπώσεις

  Υπάρχουν εκατοντάδες εκτυπώσεις, ευρετήρια, αναφορές και στατιστικές.

Οι εκτυπώσεις σας δίνουν αναλυτική πληροφόρηση για όλη τη δραστηριότητα της επιχείρησης, είτε αφορά πωλήσεις, αγορές, αποθήκη παραγωγή, προσωπικό, λογιστικές εκτυπώσεις, ταμεία κ.τ.λ.

  Όλες οι εκτυπώσεις μπορούν εκτυπωθούν σε laser εκτυπωτές, θερμικούς, PDF αρχεία, EXCEL, e-Mail, TXT αρχεία και οτιδήποτε άλλο.

Διανομές-Delivery

  Πλήρης έλεγχος των διανομών σε μια απλή οθόνη.

  Μπορούμε να δουλεύουμε τις διανομές σε μία ή δύο οθόνες συγχρόνως αν θέλουμε. Παρακολουθούμε αναλυτικά τους διανομείς μέσα από την εφαρμογή μας ή τους δίνουμε δικό τους APK για πλοήγηση μέσα από το κινητό τους. Οι αναθέσεις γίνονται με QR, BarCode ή χειροκίνητα από την εφαρμογή μας ή τα κινητά τους.

 

Αναγνώριση Διανομής-Delivery

  Το OrderManager CallerID συνδέεται με τηλεφωνικά κέντρα, κινητά τηλέφωνα, modems, e-food και διάφορα άλλα.

  Από την στιγμή που χτυπήσει το τηλέφωνο γνωρίζουμε τα στοιχεία του πελάτη, τις προτιμήσεις του και αν ο πελάτης επαναλαμβάνει συχνά την παραγγελία του δεν χρειάζεται καν να την πληκτρολογήσουμε, με ένα μόνο πλήκτρο  καταχωρούμε την νέα παραγγελία.

OrderManager Ανάλυση

  Είναι ένα εργαλείο που επιτρέπει εμπεριστατωμένη ανάλυση των πωλήσεων όλων των χειριστών και των διανομέων. 

Ταμειακές και Φορολογικοί

  Το OrderManager έχει συμβατότητα με τις περισσότερες ταμειακές μηχανές και φορολογικούς του εμπορίου.  Μπορείτε πολύ εύκολα να συνδέσετε την ταμειακή σας ή το φορολογικό σας μέσω USB ή με UTP καλώδιο.

Τηλ: 2351038998
Τηλ: 2113110303
info@ordermanager.gr

© OrderManager 2014 | All Rights Reserved