Η μεγαλύτερη και σημαντικότερη διοργάνωση στο χώρο της εστίασης για μια ακόμη χρονιά ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Η εστίαση, άρρηκτα συνδεδεμένη με τον τουρισμό αποτελεί την ραχοκοκαλιά και βαριά βιομηχανία της χώρας μας. Είμαστε περήφανοι που συμμετέχουμε σε μία τέτοια διοργάνωση με προϊόντα που κατασκευάζουμε με πολύ μεράκι για τις ανάγκες του κλάδου μας. Δεν θα σταματήσουμε ποτέ να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό όσο εσείς είστε εδώ να μας ενθαρρύνεται και να μας εμπνέεται με τις δικές σας προσπάθειες.

ψηφιακα-εργαλεία-μμε

Ο ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ είναι ένα πολύ σημαντικό πρόγραμμα το οποίο δίνει τη δυνατότητα σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις να αναβαθμιστούν με λογισμικό τελευταίας γενιάς ώστε να μπορούν να επιβιώσουν σε ένα πολύ ανταγωνιστικό περιβάλλον.
Το OrderManager σας δίνει όλα τα κατάλληλα εργαλεία για να αυξήσετε την παραγωγικότητα της επιχείρησης σας, με επιδότηση 100%.

OrderManager POS Λογισμικό Παραγγελιοληψίας

Για να ανέβει ψηλά η επιχείρηση σας σε ένα περιβάλλον που διαρκώς αλλάζει χρειάζονται σύγχρονα εργαλεία.

Το OrderManager POS υπόσχεται όλα αυτά που θα οδηγήσουν την επιχείρηση σας ένα βήμα μπροστά από τους άλλους.

Η εποχή μας χαρακτηρίζεται από πολλές αλλαγές και μεγάλη ταχύτητα.

Το OrderManager είναι ένα σύγχρονο προϊόν ολοκληρωμένης διαχείρισης που ενσωματώνει όλες τι νέες τεχνολογίες.
Έχουμε αναπτύξει μια σειρά από προϊόντα για όλους τους χώρους εστίασης, συνδυάζοντας υψηλή αποδοτικότητα, φιλικό σέρβις, ταχύτητα και επαγγελματισμό.

OrderManager POS

Το OrderManager POS είναι ένα εξελιγμένο και πλήρες σύστημα ασύρματης παραγγελιοληψίας.
Σας δίνει την δυνατότητα να έχετε τον έλεγχο της επιχείρησης σας ακόμη και αν δεν βρίσκεστε εκεί.
Είναι πανεύκολο στη χρήση και απαιτεί ελάχιστη εκπαίδευση.
Καλύπτει όλους τους τύπους εστίασης ακόμη και πολυχώρους.

OrderManager Mobile

Το OrderManager Mobile είναι κατασκευασμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Φτιαγμένο για όλες τις συσκευές Android, 100% native, πολυμορφικό, εξαιρετικά απλό, γρήγορο και δεν απαιτεί καθόλου εκπαίδευση. (Το πιάνεις και δουλεύεις)

OrderManager KDS

(Kitchen Display System)

Στις μεγάλες κουζίνες την ηρεμία εύκολα διαδέχεται ο πανικός και μετά το χάος.

Το KDS σχεδιασμένο με πληθώρα σεναρίων για διάφορες κουζίνες υπόσχεται να βάλει τάξη στα παρασκευαστήρια σας, να αυξήσει κατακόρυφα την παραγωγή και να εξαφανίσει τον εκνευρισμό.

OrderManager Self-Service

Το OrderManager Self-Service είναι ένα λογισμικό αυτόματης παραγγελίας από πελάτες. Δίνει την δυνατότητα στον πελάτη να παραγγείλει μόνος του με πολύ απλό τρόπο, όπως θα έκανε με έναν απλό τιμοκατάλογο. Μόλις ολοκληρώσει την παραγγελία του μπορεί να πληρώσει αυτόματα με κάρτα ή με μετρητά στο ταμείο. Ολόκληρο το σύστημα Self-Service είναι κατασκευασμένο στην Ελλάδα.

OrderManager e-Boss

Το OrderManager e-Boss είναι λογισμικό android που σχεδιάστηκε για τις ανάγκες του επιχειρηματία. 

Επιτρέπει τον απομακρυσμένο έλεγχο της επιχείρησης σε πραγματικό χρόνο με πλήθος από στατιστικές και εκτυπώσεις.

OrderManager e-Order

Το e-Order σας δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσετε τον ψηφιακό κατάλογο του καταστήματος σας και στην συνέχεια αν θέλουμε ο πελάτης να παραγγέλνει on-line.

Αυτό γίνεται με ένα απλό QR, ο πελάτης σκανάροντας το QR βλέπει κατευθείαν τον τιμοκατάλογο του μαγαζιού από το κινητό του και συγχρόνως μπορεί να ειδοποιήσει τον σερβιτόρο για να παραγγείλει.

OrderManager APK Διανομέα

Το APK διανομέα είναι ένα λογισμικό που φορτώνει ο διανομέας στο κινητό του. Μπορεί να σκανάρει τις παραγγελίες μόνος του ή να του κάνουμε εμείς την ανάθεση και στην συνέχεια να κάνει πλοήγηση στις παραγγελίες μέσω του χάρτη της Google.

To OrderManager είναι κατάλληλο για όλους τους χώρους εστίασης.

Χρησιμοποιείστε τον παλιό σας εξοπλισμό και με ελάχιστα χρήματα απογειώστε την επιχείρηση σας .
Όσο ιδιαίτερο και αν είναι το κατάστημα σας έχουμε τη λύση.

Καφετερίες
Το OrderManager διακρίνεται από την ταχύτητα του και την πολυμορφικότητα του. Προσαρμόζεται ακριβώς στις δικιές σας ανάγκες όποιο και αν είναι το σενάριο λειτουργίας.
ΚΑΦΕ
Εστιατόρια
Τα εστιατόρια είναι απαιτητικοί χώροι.. Το OrderManager έχει όλα τα εργαλεία για το έλεγχο της αποθήκης, της κουζίνας, του προσωπικού καθώς και της online απομακρυσμένης πληροφόρησης.
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
Ταχυφαγεία-ΦΑΣΤ ΦΟΥΝΤ
Το OrderManager συνδιάζεται έξυπνα με τα συστήματα αυτόματης παραγγελιοληψίας από τους πελάτες και της ειδοποίησης τους. Μπορούμε να έχουμε οθόνες ενημέρωσης πελατών και εξέλιξη παραγγελίας.
ΦΑΣΤ ΦΟΥΝΤ
BeachBar και Ομπρέλες
To APK του OrderManager δουλεύεται άνετα στον πολύ ήλιο, δεν κολλάει ακόμη κι αν χαθεί το WIFI και δεν χάνει παραγγελίες. Παράλληλα ο πελάτης μπορεί να ειδοποιήσει τον σερβιτόρο για πληρωμή ή παραγγελία σκανάροντας το QR που βρίσκεται στην ομπρέλα του.
BEACH BAR
Πιτσαρίες
Δυνατότητα να παραγγέλνουμε την πίτσα μισή-μισή (π.χ. μισή μαργαρίτα μισή σπέσιαλ) ή ακόμη και να ορίζουμε κάποια υλικά για την μισή και κάποια άλλα για την υπόλοιπη.
ΠΙΤΣΑΡΙΕΣ
Διανομές-DELIVERY
Εξελιγμένο σύστημα διαχείρισης των παραγγελιών μέσω τηλεφώνου. Διατίθεται εφαρμογή αποκλειστικά για τον διανομέα με αυτόνομη πλοήγηση και ανάθεση των παραγγελιών από το δικό του κινητό.
DELIVERY
Εστίαση με παιδότοπο
Παρακολουθεί τα παιδιά όσο οι γονείς απουσιάζουν και ειδοποιούνται μέσω βομβητή όταν χρειαστεί.
ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΙ

Καταστήματα με πολλούς διαφορετικούς χώρους

Διαχειρίζεται πολλαπλούς τιμοκαταλόγους και ρόλους για κάθε τμήμα
ξεχωριστά, παρακολουθώντας όλες τις αναφορές ανεξάρτητα ή συνδυασμένες.
ΠΟΛΥΧΩΡΟΙ

Υπηρεσίες Πληρωμών

Εξελιγμένες λύσεις για το φυσικό και ηλεκτρονικό κατάστημα, καθώς και για τη διασύνδεση με ταμειακά συστήματα

Η εταιρία OrderManager σε συνεργασία με την epay προσφέρει όλες τις σύγχρονες λύσεις στις υπηρεσίες πληρωμών.
Μια ενοποιημένη πλατφόρμα πληρωμών για να δέχεστε πληρωμές οπουδήποτε, σε κάθε συσκευή.Και ένα σύστημα που συνδέει εμπόρους, καταναλωτές, παγκόσμια και τοπικά brands, προσφέροντας νέες δυνατότητες συναλλαγών.

Το οικοσύστημα της epay φέρνει καινοτόμα προϊόντα από το Παγκόσμιο Δίκτυο Συνεργατών μας στο Σημείο Πώλησης, φτάνοντας στον καταναλωτή σε φυσικό ή ψηφιακό περιβάλλον.Ενισχύουμε την καταναλωτική εμπειρία, με πολλαπλές και ενοποιημένες επιλογές πληρωμών και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας.

Προϊόντα που προσφέρουν περισσότερα στον καταναλωτή. Καινοτομούμε και παρέχουμε μοναδικές υπηρεσίες σε καταναλωτές και επιχειρήσεις, ειδικά σχεδιασμένες για να προσφέρουν ευκολία, διαφάνεια και υπεραξία.

Περιεχόμενα:

Τηλ: 2351038998
Τηλ: 6936686886
info@ordermanager.gr

© OrderManager 2014 | All Rights Reserved